MENU

__

Ebéd Menu/ LUNCH menu

A Feldobox Inyencek Asztala utalvánnyal érkező vendégeinkne

 

 

 

 4 fogásos menü

 

 Szarvasgombás Tarama, lazackaviár, blini

Gazpacho leves

Lazac filé, teriyaki szósz, füstölt burgonyapüré

"Citromtorta

 

 

 

 vagy az alábbi étlapunkról  3 fogás választhat

 

 

Előételek

 

   Homárkrémleves, királyrákkal töltött ravioli

Gazpacho leves

Szarvasgombás Tarama, lazackaviár, blini

Kacsamáj Torchon, zöldalma chutney, briós

Marinált Lazactatár, avókádó

 

 

 

 Főételek

 

  Csikemell supreme, mézes mustár, ötfűszeres répatextúrák

Lazac steak, teríyaki szósz, füstölt burgonyapüré

Spagetti, csípős tigrisrák, konfitált paradicsom, bazsalikom

Sertésszűz, szójás pirított zöldségek, Comté mártás

 

 

 

 Desszertek:

 

"Citromtorta"

Csokoládé ganache, eper, tej espuma

Créme brulée

 

 

Degusztációs menü

Degustation menu

 

 

 

Aperitif:

 

Sanzon Habzó Furmint - Tokaj

 

 

 

Előétel / Starter:

 

 

Szarvasgombás tarama, lazackaviár, blini

Truffle tarama, salmon caviar, blini

 

 

Bagolykő Pince, Rózsakő 2016 - Badacsony

 

 

Leves / Soup:

 

 

Gazpacho leves

Gazpacho soup

 

 

 Meleg előétel / Warm starter:

 

 

Ravioli rákkal töltve, homárszósz

Shrimp ravioli, lobster sauce

 

 

Variszkusz Rajnai Rizling 2017 - Nadap

 

 

Főétel / Main dish:

 

Grillezett lazac, teriyaki szósz, füstölt burgonyapüré

Grilled salmon, teriyaki sauce, smoked mashed potato

 

 

Beck Pince Viognier 2017 - Szent György-hegy

 

 

Főétel / Main dish:

 

Marhabélszín, szarvasgombás parázsburgonya, borsmártás

Beef tenderloin, potato and truffle, pepper sauce

 

 

Streit Zagonyi Cabernet Franc 2016 - Villány

 

 

Desszert / Dessert:

 

"Citromtorta"

"Lemon cake"

 

 

Bárdos Sarolta Amicus Furmint 2013 - Tokaj

 

 

6 fogásos menüsor:

6 courses menu:

 

14,900.-HUF / 51,5€

 

 

Borpárosítással

With wine pairing

 

 

20,900.-HUF / 72€

Étlap / Menu

 

 

Kárász Andor séf ajánlata

Chef's offer by Andor Kárász

 

 

Hideg sárgadinnyeleves, konftált paradicsom, sonka chips

Cold honeydew melon cream soup, confit tomato, ham chips

 

1800.- / 6,5€

 

 

 

Francia bélszíntatár

France beef tartar

 

3300.- / 11,5€

 

 

 

Fogas filé, tárkonyos Chablis mártás, zöldségek

Pike perch fillet, Chablis souce with tarragon, vegetables

 

3900.- / 15,5€

 

 

 

Flank steak, balzsam ecetes jus, rakott burgonya

Bavette steak, balsamic vinegar jus, layered potato

 

4500.- / 15,5€

 

 

 

Créme brulée

 

1800.- / 6€

 

 

 

Eperleves, madeleine

Strawberry soup, madeleine

 

1600.- / 5,5€

 

 

-

 

 

Állandó étlap / Regular menu

 

 

Levesek, előétele  / Soups, starter

 

 

 

Homárkrémleves, királyrákkal töltött ravioli

Lobster cream soup, king prawn ravioli

 

3100.- / 10,5€

 

 

Gazpacho leves

Gazpacho soup

 

 

1900.- / 6,5€

 

 

 

Szarvasgombás tarama, lazackaviár, blini

Truffle tarama, salmon caviar, blini

 

3600.- / 12,5€

 

 

 

Kacsamáj torchon, zöldalma chutney, briós

Foie-gras torchon, green apple chutney, brioche

 

3500.-/ 12€

 

 

 

Marinált lazactatár, avokádó, lime és paprika

Marinated salmon tartare, avocado, lime and pepper

 

3200.- / 11€

 

 

 

Saláták / Salad

 

 

 

Grillezett garnéla, római saláta, ananás

Grilled shrimps, Romaine salad, pineapple

 

3400.- / 11,5€

 

 

 

Campagnarde saláta (kecskesajt, sonka chips, római saláta)

Campagnarde salad (goat cheese, ham chips, Romaine salad)

 

2900.- / 10€

 

 

 

Főételek / Main dishe

 

 

 

 Csirkemell supreme, mézes mustár, ötfűszeres répatexturák

Chicken breast supreme, honey mustard, five spice carrots variation

 

3900.- / 13,5€

 

 

 

Grillezett lazac, teriyaki szósz, füstölt burgonyapüré

 

Grilled salmon, teriyaki sauce, smoked mashed potato

 

5.900.- / 20,5€

 

 

 

Sertésszűz, szójás pirított zöldségek, Comté sajtmártás

Pork tenderloin, vegetables with soy, Comté cheese sauce

 

4900.- / 17€

 

 

 

Spagetti, csípős tigrisrák, konfitált paradicsom, bazsalikom

Spaghetti, hot spicy tiger prawn, confit tomato, basil

 

4900.- / 17€

 

 

 

Marhabélszín, szarvasgombás parázsburgonya, borsmártás

 

Beef tenderloin, potato and truffle, pepper sauce

 

8900.- / 30,5€

 

 

Serpenyős kacsamáj, édeskömény, sárgabarack, málna jus

Foie-gras, fennel, apricot, raspberry jus

 

7400.- / 25,5€

 

 

 Desszertek / Dessert

 

 

"Citromtorta"

"Lemon cake"

 

1800.- / 6€

 

 

 

Csokoládé ganache, eper, tej espuma

Chocolate ganache, strawberry, milk espuma

 

2100.- / 7€

 

 

 

Crème brulée

Crème brulée

 

1800.- / 6€

 

 

 

      Sajt /Cheese

 

 

Sajtválogatás, akácméz

Cheese selection, linden honey

 

3200.- / 11€

 

 

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

 

HOME      MENU       WINE LIST      OUR CHEFS    PHOTOS    CONTACTS

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430

 

 

Création Picalia.com