Degusztációs menük / Degustation menus

 

Aperitif:

 

Crémant de Limoux Brut

 

 

Előétel / Starter:

 

Burgundi csiga zöldfűszeres vajban

 

Bourgogne snails in green herbs butter

 

Fölföldi Olaszrizling 2015 Badacsony

 

 

 

Leves / Soup:

 

Homárkrémleves, királyrák

 

Lobster cream soup, king prawn

 

Bárdos Sarolta Sárgamuskotály 2017 - Tokaj

 

 

 

Főétel / Main dish:

 

Branzino filé, friss kevert saláta, mangó csatni

 

Sea bass fillet, fresh mixed salad, mango chutnay

 

Beck Pince, Rózsakő 2017 - Szent György-hegy

 

 

 

Főétel / Main dish:

 

Burgundi marhapofa, karotta, burgonya

 

Beef cheek bourguignon, carrot, potato

 

Eszterházy szőlőbirtok, Csókaszőlő 2017 - Eger

 

 

 

Desszert / Dessert:

 

Crème brulée

 

Crème brulée

 

Béres Magita Late Harvest 2014 Tokaj

 

 

 

5 fogásos menüsor: / 5 courses menu:

 

13,400.-HUF / 44,6€

 

 Borpárosítással / With wine pairing 20,300.-HUF / 67,6€

 

 

 

4 fogásos menüsor 1 főétellel: / 4 courses menu with 1 main dish:

 

10,800.-HUF / 36€

 

Borpárosítással / With wine pairing 16,700.-HUF / 55,6€

 

 

 

Étlap / Menu

 

Levesek, előétele  / Soups, starter

 

 

Levesek, előételek / Soups, starters

 

 

 

Homárkrémleves, királyrák

 

Lobster cream soup, shrimp

 

3100.- / 10,3€

 

 

 

Gyömbéres sütőtökkrémleves, mézes gesztenye

 

Pumpkin cream soup, ginger, chestnut and honey

 

1900.- / 6,3€

 

 

 

 

Fehércsokoládés szarvasragúleves, tárkony

 

Deer ragout soup, tarragon, white chocolate

 

1900.- / 6,3€

 

 

 

-

 

 

Libamáj torchon, körte chips, birsalma

 

Goose liver torchon, pear chips, quince

 

3500.- / 11,6€

 

 

 

 

 

Burgundi csiga zöldfűszeres vajban

 

Bourgogne snails in green herbs butter

 

2900.- / 9,6€

 

 

 

Francia marhatatár, saláta

 

French beef tartare, salad

 

2900.- / 9,6€

 

 

 

Lágy kecskesajt, zöldalmás céklasaláta

 

Soft Goat cheese, beetroot and green apple salad

 

2900.- / 9,6€

 

 

 

Főételek / Main dishes

 

 

 

Csirkemell supreme, cékla rizottó

 

Chicken breast supreme, beetroot risotto

 

3900.- / 13€

 

 

 

Tonhal, cukorborsó, endívia, szójabab csíra

 

Tuna, sugar pea, endive, soy bean sprouts

 

5900.- / 19,6€

 

 

 

Branzino filé, kelbimbó, karfiól veluté, lime

 

Sea bass fillet, Brussels sprouts, cauliflower velouté, lime

 

5900.- / 19,6€

 

 

 

Libamáj steak, zöldalma, burgonyapüré

 

Goose liver steak, green apple, mashed potato

 

7400.- / 24,6€

 

 

 

Pecsenye kacsacomb, almás-káposztás rétes, kávé jus

 

Duck leg, apple-cabbage strudel, coffee jus

 

4900.- / 16,3€

 

 

Burgundi marhapofa, karotta, burgonya

 

Beef cheek bourguignon, carrot, potato

 

4900.- / 16,3€

 

 

Bálszín steak, burgonya espuma, bok choy

 

Beef tenderloin steak, potato espuma, bok choy

 

8900.- / 29,6€

 

 

Királyrák, tagliatelle, aszalt paradicsom

 

King prawns, tagliatelle, sun-dried tomato

 

4900.- / 16,3€

 

 

Desszertek / Dessert

 

 

Créme brulée

 

Créme brulée

 

1800.- / 6€

 

 

Francia csokoládétorta

 

French chocolate cake

 

1900.- / 6,3€

 

 

Körte tart tatin, fehér csokoládé mousse

 

Pear tart tatin, white chocolate mousse

 

1800.- / 6€

 

 

     Sajt /Cheeses

 

 

Francia sajtválogatás, akácméz

 

French cheese selection, acacia honey

 

3200.- / 10,6€

 

 

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed