A számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

 


 Degusztációs menük

Degustation menus

 

 

Aperitif:

Crémant de Limoux Brut

 

Előétel / Starter:

 

 

Burgundi csiga zöldfűszeres vajban

Bourgogne snails in green herbs butter

 

Fölföldi Olaszrizling 2015 Badacsony

 

 

Leves / Soup:

 

Homárkrémleves, királyrák

Lobster cream soup, king prawn

 

 

Bárdos Sarolta Sárgamuskotály 2017 - Tokaj

 

 

Főétel / Main dish:

 

Egészben sült Durbincs, kelbimbó, karfiol velouté

Whole Sea bream, Brussels sprout, cauliflower velouté

 

 

Beck Pince, Rózsakő 2017 - Szent György-hegy

 

 

 

 

Desszert / Dessert:

 

 

Crème brulée

Crème brulée

 

 

 

Béres Magita Late Harvest 2014 Tokaj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 fogásos menüsor 1 főétellel:

4 courses menu with 1 main dish:

11,900.-HUF / 39,5€

 

 

 

Borpárosítással

With wine pairing

 

16,700.-HUF / 55,6€

 

 

 

 

Étlap / Menu

 

Levesek, előétele  / Soups, starter

 

Homárkrémleves, királyrák

Lobster cream soup, shrimp

3100.- / 10,3€

 

 

Gyömbéres sütőtökkrémleves, mézes gesztenye

Pumpkin cream soup, ginger, chestnut and honey

1900.- / 6,3€

 

Fehércsokoládés szarvasragúleves, tárkony

Deer ragout soup, tarragon, white chocolate

1900.- / 6,3€

 

 

Libamáj torchon, körte chips, birsalma

Goose liver torchon, pear chips, quince

3500.- / 11,6€

 

 

 

Burgundi csiga zöldfűszeres vajban

Bourgogne snails in green herbs butter

2900.- / 9,6€

 

 

Francia marhatatár, saláta

French beef tartare, salad

2900.- / 9,6€

 

 

Lágy kecskesajt, zöldalmás céklasaláta

Soft Goat cheese, beetroot and green apple salad

2900.- / 9,6€

 

 

Főételek / Main dishes

 

 

Csirkemell supreme, cékla rizottó

Chicken breast supreme, beetroot risotto

3900.- / 13€

 

 

Egészben sült Durbincs, kelbimbó, karfiol veluté, lime

Sea bream, Brussels sprouts, cauliflower velouté, lime

7400.- / 24,5€

 

 

 

Branzino filé, kelbimbó, karfiól veluté, lime

Sea bass fillet, Brussels sprouts, cauliflower velouté, lime

5900.- / 19,6€

 

 

Libamáj steak, zöldalma, burgonyapüré

Goose liver steak, green apple, mashed potato

7400.- / 24,6€

 

 

Pecsenye kacsacomb, almás-káposztás rétes, kávé jus

Duck leg, apple-cabbage strudel, coffee jus

4900.- / 16,3€

 

 

 

 

Burgundi marhapofa, karotta, burgonya

Beef cheek bourguignon, carrot, potato

4900.- / 16,3€

 

 

Bálszín steak, burgonya espuma, bok choy

Beef tenderloin steak, potato espuma, bok choy

8900.- / 29,6€

 

 

Királyrák, tagliatelle, aszalt paradicsom

King prawns, tagliatelle, sun-dried tomato

4900.- / 16,3€

 

 

Desszertek / Dessert

 

 

Créme brulée

Créme brulée

1800.- / 6€

 

 

Francia csokoládétorta

French chocolate cake

1900.- / 6,3€

 

 

 

Körte tart tatin, fehér csokoládé mousse

Pear tart tatin, white chocolate mousse

1800.- / 6€

 

 

     Sajt /Cheeses

 

 

 

Francia sajtválogatás, akácméz

French cheese selection, acacia honey

3200.- / 10,6€

 

 

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed