MENU

__

Ebéd Menu/ LUNCH menu

Kárász Andor séf ajánlata / Chef’s offer by Andor Kárász

Suggestion du moment par Andor Kárász

 

Előétel / Starter / Entrée

 

Kecskesajt crème brulee, almás diós saláta, briós

Goat cheese crème brulee, apple and walnut salad, brioche

Crème bruleè aux Chèvre et salade de pomme et noix

 

2900.-/ 10€

Francia Bélszintatár

French beef tenderloin tartare

Tartare de boeuf a la francaise

 

3300.-/ 11€

 

Főétel / Main dish / Plat principal

Marha stefánia Burgundi módra

Angus fore shank in Bourguignon style

Paleron de boeuf Angus facon Bourgignon

 

5400.-/ 18,5€

 

Francia bébi csirke, burgonya gratin, római salátaszív

French baby chicken, potato gratin, Romaine salade

Coquillette et gratin dauphinoise et Coeur de romaine

 

4900.-/ 17€

 

Desszert / Dessert / Dessert

Csokoláde fondant, málnás céklaragu

Chocolate foundant, raspberry and beetroot condiment

Fondant aux chocolat , betterave aux framboise

 

1800.-/ 6,5€

 

 

 

Kárász Andor séf ajánlata / Chef’s offer by Kárász Andor

Suggestion du moment par Andor Kárász

 

Előétel / Starter / Entrée

 

Kecskesajt crème brulee, almás diós saláta, briós

Goat cheese crème brulee, apple and walnut salad, brioche

Crème bruleè aux Chèvre et salade de pomme et noix

 

2900.-/ 10€

Francia Bélszintatár

French beef tenderloin tartare

Tartare de boeuf a la francaise

 

3300.-/ 11€

 

Főétel / Main dish / Plat principal

Marha stefánia Burgundi módra

Angus fore shank in Bourguignon style

Paleron de boeuf Angus facon Bourgignon

 

5400.-/ 18,5€

 

Francia bébi csirke, burgonya gratin

Chicken in French style, potato gratin

Coquillette et gratin dauphinoise et Coeur de romaine

 

4900.-/ 17€

 

Desszert / Dessert / Dessert

Csokoláde fondant, málnás céklaragu

Chocolate foundant, raspberry and beetroot condiment

Fondant aux chocolat , betterave aux framboise

 

1800.-/ 6,5€

 

ÉTLAP / MENU

 

 

Levesek, előételek / Soups, starters

Homárleves, királyrákkal töltött ravioli

Lobster soup, king prawn ravioli

 

3100.- / 10,5€

 

Sütőtök leves, gesztenye, amaretto hab

Pumpkin soup, chesnut, amaretto foam

 

2100.- / 7€

 

Szarvasgombás tarama, lazackaviár, blini

Truffle tarama, salmon caviar, blini

 

3600.- / 12,5€

 

Kacsamáj torchon, zöldalma chutney, briós

Foie-gras torchon, green apple chutney, brioche

 

3500.-/ 12€

 

Marinált lazactatár, avokádó, lime és paprika

Marinated salmon tartare, avocado, lime and pepper

 

3200.- / 11€

Burgundi csiga 6db

Bourguignon snails 6 pieces

3500.- / 12€

Saláták / Salads

 

Grillezett garnéla, római saláta, ananász

Grilled shrimps, Romaine salad, pineapple

 

3400.- / 11,5€

 

Campagnarde saláta (kecskesajt, sonka chips, római saláta)

Campagnarde salad (goat cheese, ham chips, Romaine salad)

 

2900.- / 10€

 

Főételek / Main dishes

 

Csirkemell supreme, grillezett polenta, diós céklakrém, gyömbér jus

Chicken supreme, grilled polenta, beetroot cream with walnut, ginger jus

 

3900.- / 13,5€

 

Lazac steak, teriyaki szósz, füstölt burgonyapüré

Salmon steak, teriyaki sauce, smoked mashed potato

 

5.900.- / 20,5€

 

Spagetti, csípős tigrisrák, konfitált paradicsom, bazsalikom

Spaghetti, hot spicy tiger prawns, confit tomato, basil

 

4900.- / 17€

 

Konfitált kacsacomb, káposztás rétes, málna jus

Confit Duck leg, red cabbage strudel, raspberry jus

 

4900.- / 17€

 

Sertésszűz, szójás pirított zöldségek, Comté sajtmártás

Pork tenderloin, vegetables with soy, Comté cheese sauce

 

4900.- / 17€

 

Marhabélszín, szarvasgombás parázsburgonya, borsmártás

Beef tenderloin, potato and truffle, pepper sauce

 

8900.- / 30,5€

 

Desszertek / Desserts

 

“Citromtorta”

“Lemon cake”

1800.- / 6€

 

Csokoládé ganache, eper, tej espuma

Chocolate ganache, strawberry, milk espuma

 

2100.- / 7€

Crème brulée

Crème brulée

1800.- / 6€

 

Sajt / Cheese

Sajtválogatás, akácméz

Cheese selection, linden honey

 

3200.- / 11€

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

Degusztációs menu / Degustation menu

 

Aperitif:

 

Sanzon Tokaj Habzó Furmint 2018 - Erdőbénye

 

Hungarian sparkling wine

 

Szarvasgombás tarama, lazackaviár, blini

Truffle tarama, salmon caviar, blini

Bagolykő Pince, Rózsakő 2016 - Badacsony

 

-

 

Sütőtök leves, gesztenye, amaretto hab

Pumpkin soup, chesnut, amaretto foam

 

-

 

Ravioli rákkal töltve, homárszósz

Shrimp ravioli, lobster sauce

Variszkusz Rajnai Rizling 2017 - Nadap

 

-

 

Lazac filé, teriyaki szósz, füstölt burgonyapüré

Salmon fillet, teriyaki sauce, smoked mashed potato

 

Beck Pince, Viognier 2017 - Badacsony

 

-

 

Marhabélszín, szarvasgombás parázsburgonya, borsmártás

Beef tenderloin, potato and truffle, pepper sauce

Streit Zagonyi Cabernet Franc 2016 - Villány

 

-

“Citromtorta”

“Lemon cake”

 

Nobilis Szőlőbirtok, Amicus Furmint Late Harvest 2013 - Tokaj

6 fogásos menüsor: / 6 courses menu:

14,900.-HUF / 51,5€

 

Borpárosítással / With wine pairing 20,900.-HUF / 72€

HOME      MENU       WINE LIST      OUR CHEFS    PHOTOS    CONTACTS

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430

 

 

Création Picalia.com