Degusztációs menük / Degustation menus

 

Aperitif:

Crémant de Bourgogne Brut

 

 

Előétel / Starter:

Új-zélandi zöldkagyló, cukkini, chili

New Zealander green mussels, zucchini, chili

Fölföldi Olaszrizling 2015 Badacsony

 

Leves / Soup:

Homárkrémleves, ráktatár

Lobster cream soup, shrimp tartar

Bárdos Sarolta Sárgamuskotály 2017 - Tokaj

 

 

Főétel / Main dish:

Tonhal, tabulé, ponzu, grapefruit

Tuna, tabbouleh, ponzu, grapefruit

Váli Szürkebarát 2016 Badacsony

 

 

Főétel / Main dish:

Fürj szezámos bundában, kukorica, bébi zöldség

Fried Quail in sesame seed coat, corn, baby vegetables

Holdvölgy Vision 2015 - Tokaj

 

 

Desszert / Dessert:

Crème brulée

Béres Magita Later Harvest 2014 - Tokaj

 

 

 

5 fogásos menüsor: / 5 courses menu :

13,400.-HUF

Borpárosítással / With wine pairing 20,300.-HUF

 

4 fogásos menüsor 1 főétellel: / 4 courses menu with 1 main dish:

10,800.-HUF

Borpárosítással / With wine pairing 16,700.-HUF

 

 

 

 

 

Étlap / Menu

 

Levesek, előételek  / Soups, starters

 

Fehérboros kagylóleves, pisztácia

Mussels soup with white wine, pistachio

1900.-

 

Homárkrémleves, ráktatár

Lobster cream soup, shrimps tartar

3100.-

 

Eper gazpacho, bresaola, uborka

Strawberry gazpacho, bresaola, cucumber

1900.-

 

 Burgundi csiga zöldfűszeres vajban

Bourgogne snails in green herbs butter

2900.-

 

 

Grillezett kecskesajt, cékla, barack

Grilled goat cheese, beetroot, apricot

2900.-

 

 Új-zélandi zöldkagyló, cukkini, chili

New Zealander green mussels, zucchini, chili

2900.-

 

Libamáj carpaccio, bazsalikomos sárgadinnye

Foie gras carpaccio, honey melon with basil

3500.-

 

 

  Főételek/Main,dishes

 

Csirkemell supreme, cézár saláta

Chicken supreme, caesar salad

3900.-

 

Fokhagymás királyrák, spagetti

Garlicky king prawns, spaghetti

4100.-

 

Tonhal, tabulé, ponzu, grapefruit

Tuna, tabbouleh, ponzu, grapefruit

5900.-

 

 Tengeri sügér egészben sütve, friss kevert saláta

Whole roasted sea bream, fresh mixed salad

6200.-

 

Pecsenye kacsamell, bébi zöldség

Young duck breast, baby vegetables

4900.-

 

Fürj szezámos bundában, édeskömény, cékla, csicsóka

Sesame seed coated quail, fenel, beetroot, Jerusalem artichoke

4900.--

 

Sertés szűzpecsenye, lecsó, kolbász, tojás

Pork tenderloin, Hungarian ratatouille, sausage, egg

4600.-

 

Omaha Onglet steak, garnéla, hokkaido tök, bok choy

Omaha Onglet steak, shrimp, hokkaido pumpkin, bok choy

8500.-

 

 Borjúszűz, vargánya, tintahal

Veal tenderloin, porcini, squid

6800.-

 

 

 

Desszertek / Dessert

 

 

Créme brulée

Créme brulée

1500.-

 

Karibi csokoládé ganache, fehércsokoládé mousse
Caribbean chocolate ganache, white chocolate mousse
1900.--

 

 Csokoládé mousse, málna

Chocolate mousse, raspberries

1500.-

 

 

 

 

     Sajt /Cheeses

 

 

Francia sajtválogatás, bogyós gyümölcs, akácméz

French cheese selection, berries, acacia honey

3200.-

 

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed