Menu

 

Ebéd menü/ Lunch menu

2018.01.23.

 

Füstölt mangalicasonka, torma, zöldség
Smoked mangalica pork ham, horseradish, vegetables
-
Fehérboros halleves fogas hússal
Fish soup with white wine and pike perch
-
Csirke supreme, sütőtök, pak choi
Chicken supreme, pumpkin, pak choi
-
Csokoládés fatörzs
Chokolate tree trunk


 

3 fogás / 3 Courses: 3400.-HUF
4 fogás / 4 Courses: 3900.-HUF
 

 

  

Degusztációs menu / Degustation menu
Aperitif:
Cremant de Bourgogne rose Brut

 

Előétel / Starter:
Édes-chilis királyrák, yuzu saláta
Sweet-chili king prawns, yuzu salad
Vincellér Zenit 2017 Sopron

 

Leves / Soup:
Homárkrémleves, lazactatár
Lobster cream soup, salmon tartar
Béres Naparany Furmint-Hárslevelű 2013 Tokaj

 

Főétel / Main dish:
Rántott francia fürj, karotta püré, lilaburgonya
Fried French quail, carrot purée, purple potato
Váli Szürkebarát 2016 Badacsony

 

Főétel / Main dish:
Borjúszűz, aszalt paradicsom, csicseriborsó, csicsóka
Veal tenderloin steak, dried tomato, chickpea, Jerusalem artichokes
Szentesi Érintés (merlot-cab.franc) 2015 Etyek-Buda

 

Desszert / Dessert:
Francia csokoládélepény, málnavelő
French chocolate cake, raspberries cream
Gróf Degenfeld Szamorodni édes 2014

 

5 fogásos menüsor: / 5 courses menu for:
13,400.-HUF
4 fogásos menüsor 1 főétellel: / 4 courses menu with 1 main dish:
10,800.-HUF

Borajánlat + aperitif: / Wine pairing with aperitif:
6,900.-HUF

 

 

 

 

Étlap / Menu

 

 Levesek, előételek  / Soups, starters

 

Vichyssoise, mangalica
Vichyssoise, mangalica pork
1500.-


Fehércsokoládés szarvasraguleves
Deer ragout soup, white chocolate
1900.-


Homárkrémleves, lazactatár
Lobster cream soup, salmon tartrar

2900.-

 

Francia hagymaleves

French onion soup

1600.-

-

Libamájpástétom, briós

Foie gras pate, brioche

2900.-


Burgundi csiga zöldfűszeres vajban
Bourgogne snails in green herbs butter
3100.-


Grillezett kecskesajt, cékla, barack
Grilled goat cheese, beetroot, apricot
2900.-

 

Édes-chilis királyrák, yuzu saláta
Sweet-chili king prawns, yuzu salad
2900.-
 

  Fehérboros feketekagyló, majonéz

Black mussels, myonnaise

2900.-

 

  Főételek/Main,dishes

 

 

Lazac steak, vörös Jázmin rizs, citrusok
Salmon steak, red Jasmine rice, citrus
4900.-

 

Fogas filé, spenót, burgonya

Pike perch, spinach, potato

4700.-

 

Francia bébi csirke, bok choy, édesburgonya

French baby chicken, bok choy, sweet potato

3900.-

 

Pecsenye kacsacomb, kacsamáj, fehérbab

Young duck leg and liver, white bean

4600.-

 

Pecsenye kacsamell, édesburgonya, beluga lencse
Young duck breast, sweet potato, beluga lentil
4400.-


Rántott francia fürj, karotta püré, lilaburgonya
Fried French quail, carott puree, purple potato
4900.-


Mangalicaszűz, erdei gombák, bulgur
Mangalica pork tenderloin, forest mushroom, bulgur
4400.-


Borjúszűz, aszalt paradicsom, csicseriborsó, csicsóka
Veal tenderloin, dried tomato, chickpea, Jerusalem artichokes
6500.-


Boeuf bourguignon marhapofából

Boeuf bourguignon ( beef cheek )
5200.-

 

 

Desszertek / Dessert

 

Créme brulée, gyümölcsök
Créme brulée, fruits
1500.-


Francia csokoládélepény, málnavelő
French chocolate cake, raspberries cream
1500.-


Túrófelfújt, epervelő
Cottage cheese souffle, strawberry custard

1500.-

 

Citromtorta, francia meringue

Lemon cake, french meringue

1500.-
 

     Sajt /Cheeses

 

Francia sajtválogatás, bogyós gyümölcs, akácméz

French cheese selection, berries, acacia honey

3200.-

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

 

 

 

 

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed