Degusztációs menük / Degustation menus

 

Aperitif:

Crémant de Limoux Brut

 

Előétel / Starter:

Burgundi csiga zöldfűszeres vajban

Bourgogne snails in green herbs butter

Fölföldi Olaszrizling 2015 Badacsony

 

Leves / Soup:

Homárkrémleves, ráktatár

Lobster cream soup, shrimp tartar

Bárdos Sarolta Sárgamuskotály 2017 - Tokaj

 

Főétel / Main dish:

Tonhal, cukorborsó, endívia, szójabab csíra

Tuna, sugar pea, endive, soy bean sprouts

Csendes Dűlő Hárslevelű 2014 - Badacsonyörs

 

Főétel / Main dish:

Szezámos bundában sült fürj, lágy polenta, karfiol

Fried Quail in sesame seed coated, soft polenta, cauliflower

Malatinszky Savignon Blanc 2016 - Villány

 

Desszert / Dessert:

Crème brulée

Crème brulée

Béres Magita Late Harvest 2014 Tokaj

 

5 fogásos menüsor: / 5 courses menu:

13,400.-HUF

 Borpárosítással / With wine pairing 20,300.-HUF

 

4 fogásos menüsor 1 főétellel: / 4 courses menu with 1 main dish:

10,800.-HUF

Borpárosítással / With wine pairing 16,700.-HUF

 

 

 

Étlap / Menu

 

Levesek, előételek / Soups, starters

 

 

Homárkrémleves, ráktatár

Lobster cream soup, shrimp tartar

3100.-

 

 

Gyömbéres sütőtökkrémleves, mézes gesztenye

Pumpkin cream soup, ginger, chestnut and honey

1900.-

 

 

Kacsa consommé, fürjtojás, bébi répa, üvegtészta

Duck consommé, quail egg, baby carrot, rice noodles

1900.-

 

 

-

 

Libamáj torchon, körte chips, birsalma

Goose liver torchon, pear chips, quince

3500.-

 

 

Burgundi csiga zöldfűszeres vajban

Bourgogne snails in green herbs butter

2900.-

 

 

Francia marhatatár, saláta

French beef tartare, salad

2900.-

 

 

Lágy kecskesajt, zöldalmás céklasaláta

Soft Goat cheese, beetroot and green apple salad

2900.-

 

 

Főételek / Main dishes

 

 

Csirkemell supreme, cékla rizottó

Chicken breast supreme, beetroot risotto

3900.-

 

 

Tonhal, cukorborsó, endívia, szójabab csíra

Tuna, sugar pea, endive, soy bean sprouts

5900.-

 

 

Egészben sült Branzino, bébi paraj, mangó

Whole baked Sea bass, baby spinach, mango

5900.-

 

 

Libamáj steak, szőlőlekvár, édesburgonya

Goose liver steak, grape jam, sweet potato

7400.-

 

 

Pecsenye kacsamell, paleo lepény, aszalt meggy

Duck breast, paleo roundel, dried sour cherry

4900.-

 

 

Szezámos bundában sült fürj, lágy polenta, karfiol

Fried Quail in sesame seed coated, soft polenta, cauliflower

4900.-

 

 

Érlelt Angus hátszín, burgonya espuma, bok choy

Mature  Angus sirloin, potato espuma, bok choy

7900.-

 

 

Desszertek / Dessert

 

 

Créme brulée

Créme brulée

1500.-

 

Karibi csokoládé ganache, fehércsokoládé mousse

Caribbean chocolate ganache, white chocolate mousse

1900.--

 

     Sajt /Cheeses

 

 

Francia sajtválogatás, bogyós gyümölcs, akácméz

French cheese selection, berries, acacia honey

3200.-

 

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed