Degusztációs menük / Degustation menus

 

Aperitif:

Crémant de Bourgogne Brut

 

Előétel / Starter:

Fehérboros feketekagyló, majonéz

Black mussels, white wine, mayonnaise

Vincellér Zenit 2017 Sopron

 

 

Leves / Soup:

Homárkrémleves, lazactatár

Lobster cream soup, salmon tartar

Béres Naparany Furmint-Hárslevelű 2013 Tokaj

 

 

Főétel / Main dish:

Lazac steak, vörös Jázmin rizs, citrusok

Salmon steak, red Jasmine rice, citrus

Váli Szürkebarát 2016 Badacsony

 

 

Főétel / Main dish:

Borjúszűz, tárkonyos zöldbab, bordelaise mártás

Veal tenderloin, tarragon green bean, bordelaise sauce

Kovács Nimród Kékfrankos 2013 Eger

 

 

 

Desszert / Dessert:

Crème brulée

Crème brulée

Gróf Degenfeld Szamorodni édes 2014 Tokaj

 

 

 

5 fogásos menüsor: / 5 courses menu for:

13,400.-HUF

4 fogásos menüsor 1 főétellel: / 4 courses menu with 1 main dish:

10,800.-HUF

 

Borajánlat + aperitif: / Wine pairing with aperitif:

6,900.-HUF

 

Étlap / Menu

 

Levesek, előételek  / Soups, starters

 

 

Fehércsokoládés szarvasraguleves

Deer ragout soup, white chocolate

1900.-

 

 

Homárkrémleves, lazactatár

Lobster cream soup, salmon tartrar

2900.-

 

 

Libamájpástétom, briós

Foie gras pate, brioche

2900.-

 

 

Burgundi csiga zöldfűszeres vajban

Bourgogne snails in green herbs butter

2900.-

 

 

Grillezett kecskesajt, cékla, barack

Grilled goat cheese, beetroot, apricot

2900.-

 

 

 

Scampi, kókusz, borsósaláta

Scampi, coconut, sugar pea salad

3200.-

 

 

  Fehérboros feketekagyló, majonéz

Black mussels, myonnaise

2900.-

 

 

 

 Szarvastatár, Tequila, fenyőmag, créme fraiche

Deer tartar, pine nuts, Taquila, créme fraiche

3200.-

 

 

 

  Főételek/Main,dishes

 

 

 

Lazac steak,zöldsspárga,ntojásk

Salmon steak,grendasparagus,eeggs

4900.-

 

 

Pecsenye kacsacomb, kacsamáj, fehérbab

Young duck leg and liver, white bean

4600.-

 

 

Pecsenye kacsamell, édesburgonya, beluga lencse

Young duck breast, sweet potato, beluga lentil

4400.-

 

 

Fürj, cukkini, cékla, polenta

Quail, zucchini, beetroot, polenta

4900.-

 

Sertés szűzpecsenye, libamájas gersli rizotto, sör espuma

Pork tenderloin, pearl barley risotto with Foie Gras, beer espuma

4400.-

 

 

Borjúszűz, tárkonyos zöldbab, bordelaise mártás

Veal tenderloin, tarragon green bean, bordelaise sauce

6600.-

 

 

Boeuf bourguignon marhapofából

Boeuf bourguignon ( beef cheek )

4900.-

 

 

Szarvasgerinc filé, quinoa, bok choy

Deer tenderloin, quinoa, bok choy

6900.-

 

 

 

 

 

Desszertek / Dessert

 

 

Créme brulée

Créme brulée

1500.-

 

 

Francia csokoládélepény, málnavelő

French chocolate cake, raspberries cream

1500.-

 

 

Túrófelfújt, epervelő

Cottage cheese souffle, strawberry custard

1500.-

 

 

Citromtorta, francia meringue

Lemon cake, french meringue

1500.-

 

 

     Sajt /Cheeses

 

 

Francia sajtválogatás, bogyós gyümölcs, akácméz

French cheese selection, berries, acacia honey

3200.-

 

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed