A Feldobox utalvánnyal érkező vendégeinknek.

 

4 fogásos menüsor

 

Szarvasgombás Tarama, lazackaviár, blini

Gazpacho leves

Lazac filé, teriyaki szósz, füstölt burgonyapüré

"Citromtorta"

 

vagy az alábbi étlapunkról  3 fogás választható.

 

Előételek:

 

Homárkrémleves, királyrákkal töltött ravioli

Gazpacho leves

Szarvasgombás Tarama, lazackaviár, blini

Kacsamáj Torchon, zöldalma chutney, briós

Marinált Lazactatár, avókádó

Buratta sajt, padlizsán, eper, balzsam ecet

 

Főételek:

 

Csikemell supreme, mézes mustár, ötfűszeres répatextúrák

Lazac steak, teríyaki szósz, füstölt burgonyapüré

Spagetti, csípős tigrisrák, konfitált paradicsom, bazsalikom

Sertésszűz, szójás pirított zöldségek, Comté mártás

 

Desszertek:

 

"Citromtorta"

Csokoládé ganache, eper, tej espuma

Créme brulée

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

 

 

 

 


 Degusztációs menü

Degustation menu

 

 

Aperitif:

Tokaji Habzó Hárslevelű - Erdőbénye

 

Előétel / Starter:

 

Szarvasgombás tarama, lazackaviár, blini

Truffle tarama, salmon caviar, blini

 

Beck Pince Viognier 2017 - Szent György-hegy

 

Leves / Soup:

 

Gazpacho leves

Gazpacho soup

 

 

Meleg előétel / Warm starter:

 

Ravioli rákkal töltve, homárszósz

Shrimp ravioli, lobster sauce

 

Variszkusz Rajnai Rizling 2017 - Nadap

 

Főétel / Main dish:

 

Grillezett lazac, teriyaki szósz, füstölt burgonyapüré

Grilled salmon, teriyaki sauce, smoked mashed potato

 

Sziegl, Herreberg Olaszrizling 2017 - Hajós

 

Főétel / Main dish:

 

Marhabélszín, szarvasgombás parázsburgonya, borsmártás

Beef tenderloin, potato and truffle, pepper sauce

 

Streit Zagonyi Cabernet Franc 2016 - Villány

 

Desszert / Dessert:

 

"Citromtorta"

"Lemon cake"

 

Bárdos Sarolta Amicus Furmint 2013 - Tokaj

 

6 fogásos menüsor:

6 courses menu:

14,900.-HUF / 51,5€

 

Borpárosítással

With wine pairing

 

20,900.-HUF / 72€

 

 

 

 

Étlap / Menu

 

Levesek, előétele  / Soups, starter

 

Homárkrémleves, királyrákkal töltött ravioli

Lobster cream soup, king prawn ravioli

3100.- / 10,5€

 

Gazpacho leves

Gazpacho soup

1900.- / 6,5€

 

 

-

 

Szarvasgombás tarama, lazackaviár, blini

Truffle tarama, salmon caviar, blini

3600.- / 12,5€

 

Kacsamáj torchon, zöldalma chutney, briós

Foie-gras torchon, green apple chutney, brioche

3500.-/ 12€

 

Marinált lazactatár, avokádó, lime és paprika

Marinated salmon tartare, avocado, lime and pepper

3200.- / 11€

 

Burrata sajt, padlizsán, eper, balzsamecet

Burratina cheese, eggplant, strawberry, balsamic vinegar

3200.- / 11€

 

Saláták / Salads

 

Grillezett garnéla, római saláta, ananász

Grilled shrimps, Romaine salad, pineapple

3400.- / 11,5€

 

Campagnarde saláta (kecskesajt, sonka chips, római saláta)

Campagnarde salad (goat cheese, ham chips, Romaine salad)

2900.- / 10€

 

 

Főételek / Main dishes

 

 

Csirkemell supreme, mézes mustár, ötfűszeres répatexturák

Chicken breast supreme, honey mustard, five spice carrots variation

3900.- / 13,5€

 

Grillezett lazac, teriyaki szósz, füstölt burgonyapüré

Grilled salmon, teriyaki sauce, smoked mashed potato

5.900.- / 20,5€

 

Sertésszűz, szójás pirított zöldségek, Comté sajtmártás

Pork tenderloin, vegetables with soy, Comté cheese sauce

4900.- / 17€

 

Spagetti, csípős tigrisrák, konfitált paradicsom, bazsalikom

Spaghetti, hot spicy tiger prawn, confit tomato, basil

4900.- / 17€

 

Marhabélszín, szarvasgombás parázsburgonya, borsmártás

Beef tenderloin, potato and truffle, pepper sauce

8900.- / 30,5€

 

Serpenyős kacsamáj, édeskömény, sárgabarack, málna jus

Foie-gras, fennel, apricot, raspberry jus

7400.- / 25,5€

 

 

Desszertek / Dessert

 

 

 

"Citromtorta"

"Lemon cake"

1800.- / 6€

 

Csokoládé ganache, eper, tej espuma

Chocolate ganache, strawberry, milk espuma

2100.- / 7€

 

Crème brulée

Crème brulée

1800.- / 6€

 

 

     Sajt /Cheeses

 

 

 

Sajtválogatás, akácméz

Cheese selection, linden honey

3200.- / 11€

 

 

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed