Menu

 

Ebéd menü/Lunchmenu
2017.08.17.

 

Burgundi csiga, zöldfűszeres vaj
Bourgogne snails in green herbs butter
-
Tejfeles burgonyaleves
Potato soup with sour cream
-
Borjú hátszín, tagliatelle
Veal sirloin, tagliatelle
-
Erdei gyümölcsös pite
Forest fruit pie
 

3 fogás / 3 courses: 3400.-HUF

4 fogás / 4 courses: 3900.-HUF

Degusztációs menük / Degustation menus

 

4 fogásos menü 9.800.-Ft

 4 courses menu 9.800.-HUF

 

 

Borajánlat 4000.-Ft

Wine pairing 4000:-HUF

 

 

6 fogásos menü 12.400.-Ft

  6 courses menu 12.400.-HUF

 

 

Borajánlat 6000.-Ft

Wine pairing 6000:-HUF

 

 

Étlap / Men

 

 Levesek, előételek  / Soups, starters

 

Francia hagymaleves, comté piritós
French onion soup, comté toast
1600.-

 

Tárkonyos bárányleves, chili
Lamb ragout soup with tarragon, chili
1900.-

 

Homárkrémleves, ráktatár
Lobster cream soup, shrimp tartar
2900.-

 

Burgundi csiga zöldfűszeres vajban
Bourgogne snails in green herbs butter
3100.-

 

Füstőlt lazac, snidlinges ricotta, kaviár
Smoked salmon, chive and ricotta, caviar
3600.-

 

Kacsaburger, marinált szilva
Duck burger, marinated plum
2900.-

 

Mangalica trilógia ( kolbász, rilette, pástétom )
Mangalica pork trilogy ( sausage, rilette, pate )
2900.-

 

Grillezett kecskesajt, rukkola, gyümölcs
Grilled goat cheese, ruccola, fruits
2900.-
 

 

  Főételek/Main,dishes

 

Lazac steak, chilis-mangós saláta
Salmon steak, chilli-mango salad
4900.-


Pecsenye kacsamell, slambuc, gyömbér
Young duck breast, pepper potatoes with pasta, ginger
4400.-


Rántott francia fürj, burgonyák, mangalica kolbász
Fried French quail, potatoes, mangalica pork sausage
4900.-


Mangalica szűzérem, erdei gombák, mini lángos
Mangalica pork tenderloin, forest mushroom, mini scone 
4200.-


Borjú szűzérem, fekete kagyló, mentás-zöldborsós rizottó
Veal tenderloin, black mussels, green pea risotto with mint
5900.-


Bárányborda, Morbier sajt, bazsalikomos burgonyapüré
French racks, Morbier cheese, mashed potato with basil 
8900.-


Uruguai rib-eye steak, libamájas burgonya, habanero
Uruguai rib-eye steak, potato with goose liver, habanero
9800.-
 

Desszertek / Dessert

 

Szilvás krémes
Plum puff pastry
1500.-

 

Mozzart csokoládé, meggy
Mozzart chocolate, sour-cherry
1500.-

 

Tápióka puding, kókusz

Tapioca pudding, coconut

1500.-
 

     Sajt /Cheeses

 

Francia sajtválogatás, bogyós gyümölcs, hársméz

French cheese selection, berries, linden honey

3200.-

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

 

 

 

 

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed