Degusztációs menük / Degustation menus

 

Aperitif:

Crémant de Bourgogne Brut

 

 

Előétel / Starter:

Új-zélandi zöldkagyló, cukkini, chili

New Zealander green mussels, zucchini, chili

Vincellér Zenit 2017 Sopron

 

Leves / Soup:

Homárkrémleves, lazactatár

Lobster cream soup, salmon tartar

Bárdos Sarolta Sárgamuskotály 2017 - Tokaj

 

 

Főétel / Main dish:

Tonhal, tabulé, ponzu, grapefruit

Tuna, tabbouleh, ponzu, grapefruit

Váli Szürkebarát 2016 Badacsony

 

 

Főétel / Main dish:

Fürj szezámos bundában, kukorica, bébi zöldség

Fried Quail in sesame coated, corn, baby vegetables

Bodrog Borműhely Halas Furmint 2015 - Tokaj

 

 

Desszert / Dessert:

Crème brulée

Béres Magita Later Harvest 2014 - Tokaj

 

 

 

5 fogásos menüsor: / 5 courses menu for:

13,400.-HUF

 

4 fogásos menüsor 1 főétellel: / 4 courses menu with 1 main dish:

10,800.-HUF

 

 

Borajánlat + aperitif: / Wine pairing with aperitif:

6,900.-HUF

 

 

 

Étlap / Menu

 

Levesek, előételek  / Soups, starters

Fehérboros kagylóleves, pisztácia

Mussels soup with white wine, pistachio

1900.-

 

Homárkrémleves,St. Jakab kagylór

Lobster cream soup,scallopr

3100.-

 

Eper gazpacho, bresaola, uborka

Strawberry gazpacho, bresaola, cucumber

1900.-

 

 Burgundi csiga zöldfűszeres vajban

Bourgogne snails in green herbs butter

2900.-

 

 

Grillezett kecskesajt, cékla, barack

Grilled goat cheese, beetroot, apricot

2900.-

 

 Új-zélandi zöldkagyló, cukkini, chili

New Zealander green mussels, zucchini, chili

2900.

 

 

  Főételek/Main,dishes

 

Csirkemell supreme, cézár saláta

Chicken supreme, caesar salad

3900.-

 

 

Fohagymás királyrák, spagetti

Garlicky king prawns, spaghetti

4100.-

 

Lazacsteak, zöldspárga, tojás

Salmonsteak, green asparagus, eggs

5100.-

 

 

Süllő egészben sütve, friss kevert saláta

Whole roasted pike perch, fresh mixed salad

4500.-

 

 

Pecsenye kacsamell, és kacsamáj, vajtök, medvehagyma

Young duck breast and duck liver, butter squash, ramsons

5400.-

 

 

Fürj szezámos bundában, édeskömény, cékla, csicsóka

Sesame seed coated quail, fenel, beetroot, Jerusalem artichoke

4900.--

 

 

Sertés szűzpecsenye, lecsó, kolbász, tojás

Pork tenderloin, Hungarian ratatouille, sausage, egg

4600.-

 

 

Rib-eye stek, újburgonya, szarvasgombás újhagyma

Rib-eye steak, new potato, truffle with spring onion

220gr  7100.-

350gr  9500.-

 

 

Borjúszűz,portobello gomba, zeller, bordelaise mártás

Veal tenderloin,portobello mushroom, celery, bordelaise sauce

6700.-

 

 

 

Desszertek / Dessert

 

 

Créme brulée

Créme brulée

1500.-

 

Karibiacsokoládé,duett,hlime sorbet
Caribbean  chocolateduet,,limessorbet
1900.--

 

 

Túrófelfújt, epervelő

Cottage cheese souffle, strawberry custard

1500.-

 

 

Citromtorta, francia meringue

Lemon cake, french meringue

1500.-

 

 

     Sajt /Cheeses

 

 

Francia sajtválogatás, bogyós gyümölcs, akácméz

French cheese selection, berries, acacia honey

3200.-

 

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed