Menu

 

Ebéd menü/Lunchmenu
2017.09.19.

 

Grúz saláta, feta sajttal
Georgian salad, feta cheese
-
Thai halleves
Thai fish soup
-
Konfitált kacsacomb, céklás gersli rizottó
Confit duck leg, pearl barley risotto with beetroot
-
Panna cotta, ananásztatár
Panna cotta, pineapple tartare

 

 

 

3 fogás / 3 courses: 3400.-HUF

4 fogás / 4 courses: 3900.-HUF

Degusztációs menük / Degustation menus

 

4 fogásos menü 10.800.-Ft

 4 courses menu 10.800.-HUF

 

 Édes-chilis királyrák, yuzu saláta
Sweet-chili king prawns, yuzu salad
-
Homárkrémleves, lazactatár
Lobster cream soup, salmon tartar
-
Rántott francia fürj, karotta püré, lilaburgonya
Fried French quail, carrot puree, purple potato
-
Túrótorta, mangóhab
Cottage cheese cake, mango mousse

 

Borajánlat 4500.-Ft

Wine pairing 4500:-HUF

 

 

5 fogásos menü 13.400.-Ft

  5 courses menu 13.400.-HUF

 

Édes-chilis királyrák, yuzu saláta

Sweet-chili king prawns, yuzu salad

-

Homárkrémleves, lazactatár

Lobster cream soup, salmon tartar

-

Rántott francia fürj, karotta püré, lilaburgonya

Fried French quail, carott puree, purple potato

-

Borjúszűz, aszalt paradicsom, csicseriborsó, csicsóka

Veal tenderloin, dried tomato, chickpea, Jerusalem artichoke

-

Francia csokoládélepény, málnavelő

French chocolate cake, raspberries cream

 

Borajánlat 6500.-Ft

Wine pairing 6500:-HUF

 

 

Étlap / Menu

 

 Levesek, előételek  / Soups, starters

 

Vargánya krémleves, pácolt körte
Porcini cream soup, marinated pear
1500.-


Zsályás mangalicaraguleves 
Mangalica pork ragout soup with sage
1500.-


Homárkrémleves, lazactatár
Lobster cream soup, salmon tartrar
2900.-

-

Füstölt pisztráng, ricotta, uborka
Smoked trout, ricotta, cucumber
2900.-


Burgundi csiga zöldfűszeres vajban
Bourgogne snails in green herbs butter
3100.-


Grillezett kecskesajt, zöldsaláta, gyümölcs
Grilled goat cheese, mixed green, fruit
2900.-

 

Édes-chilis királyrák, yuzu saláta
Sweet-chili king prawns, yuzu salad
2900.-
 

  

  Főételek/Main,dishes

 

Lazac steak, chilis-mangós saláta
Salmon steak, chilli-mango salad
4900.-


Pecsenye kacsamell, édesburgonya, beluga lencse
Young duck breast, sweet potato, beluga lentil
4400.-

 

Tengeri Sügér filé, vargányás rizotto

Sea Bass fillet, porcini risotto

5900.-


Rántott francia fürj, karotta püré, lilaburgonya
Fried French quail, carott puree, purple potato
4900.-


Mangalicaszűz, erdei gombák, bulgur
Mangalica pork tenderloin, forest mushroom, bulgur
4400.-


Borjúszűz, aszalt paradicsom, csicseriborsó, csicsóka
Veal tenderloin, dried tomato, chickpea, Jerusalem artichoke
6500.-


Uruguay rib-eye steak, libamájas burgonya, chili
Uruguay rib-eye steak, potato with goose liver, chili
9800.-
 


 

Desszertek / Dessert

 

Mascarponés mille feuille
Mille feuille with nascarpone
1500.-


Túrótorta, mangóhab
Cottage cheese cake, mango mousse
1500.-


Francia csokoládélepény, málnavelő
French chocolate cake, raspberries cream
1500.-


Karottatorta, mascarpone, vanilia fagylalt
Carrot cake, mascarpone, vanilla ice cream

1500.-


 

     Sajt /Cheeses

 

Francia sajtválogatás, bogyós gyümölcs, hársméz

French cheese selection, berries, linden honey

3200.-

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

 

 

 

 

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed