Menu

 

Ebéd menü/Lunch menu
2017.11.21  

 Borjú rilett
Veal rielette
-
Brokkoli krémleves,mandula
Broccoli cream soup, almound
-
Rántott csirkemell, rizibizi
Fried chicken breast, rice with green pea
-
Szarvasgombás fehércsoki mousse
 Truffle white chocholate mousse    

 

 

 

3 fogás / 3 courses: 3400.-HUF

4 fogás / 4 courses: 3900.-HUF

Degusztációs menu / Degustation menu
Aperitif:
Cremant de Bourgogne rose Brut

 

Előétel / Starter:
Édes-chilis királyrák, yuzu saláta
Sweet-chili king prawns, yuzu salad
Pierre André Chablis 2014  Bourgogne

 

Leves / Soup:
Homárkrémleves, lazactatár
Lobster cream soup, salmon tartar
Variszkusz Rajnai Rizling 2015 Etyek-Buda

 

Főétel / Main dish:
Rántott francia fürj, karotta püré, lilaburgonya
Fried French quail, carrot purée, purple potato
Váli Szürkebarát 2016 Badacsony

 

Főétel / Main dish:
Szarvasbélszín, zeller, karotta, dió
Deer tenderloin steak, celery, carrot, walnut
Szentesi Érintés (merlot-cab.franc) 2015 Etyek-Buda

 

Desszert / Dessert:
Francia csokoládélepény, málnavelő
French chocolate cake, raspberries cream
DemeterVin Élvezet 2015 Tokaj

 

5 fogásos menüsor: / 5 courses menu for:
13,400.-HUF
4 fogásos menüsor 1 főétellel: / 4 courses menu with 1 main dish:
10,800.-HUF

Borajánlat + aperitif: / Wine pairing with aperitif:
6,900.-HUF

 

 

 

Márton-napi ételek / St. Martin’s Day meals

 

 

Libamáj pástétom, briós

Goose liver paté, brioche

2900.-HUF

 

Libaleves, maceszgombóc

Goose cosommé, matzah dumplings

1600.-HUF

 

Mustban érlelt libamell, aranymazsolás rizottó

Marinated goose breast in grape juice, risotto with

golden raisins

4900.-HUF

 

“Lúdláb” desszert

“Lúdláb” dessert

1500.-HUF

 

Étlap / Menu

 

 Levesek, előételek  / Soups, starters

 

Vargánya krémleves, pácolt körte
Porcini cream soup, marinated pear
1500.-


Zsályás mangalicaraguleves 
Mangalica pork ragout soup with sage
1500.-


Homárkrémleves, lazactatár
Lobster cream soup, salmon tartrar
2900.-

-

Libamáj, zöldalma, sherry

Goose liver, green apple, sherry

3600.-

 

Füstölt pisztráng, ricotta, uborka
Smoked trout, ricotta, cucumber
2900.-


Burgundi csiga zöldfűszeres vajban
Bourgogne snails in green herbs butter
3100.-


Grillezett kecskesajt, zöldsaláta, gyümölcs
Grilled goat cheese, mixed green, fruit
2900.-

 

Édes-chilis királyrák, yuzu saláta
Sweet-chili king prawns, yuzu salad
2900.-
 

  

  Főételek/Main,dishes

 

Lazac steak, vörös Jázmin rizs, citrusok
Salmon steak, red Jasmine rice, citrus
4900.-

 

Fekete tőkehal, quinoa, szilva, gesztenye

Black codfish, quinoa, plum, chestnut

5200.-

 

 

Pecsenye kacsamell, édesburgonya, beluga lencse
Young duck breast, sweet potato, beluga lentil
4400.-


Rántott francia fürj, karotta püré, lilaburgonya
Fried French quail, carott puree, purple potato
4900.-


Mangalicaszűz, erdei gombák, bulgur
Mangalica pork tenderloin, forest mushroom, bulgur
4400.-


Borjúszűz, aszalt paradicsom, csicseriborsó, csicsóka
Veal tenderloin, dried tomato, chickpea, Jerusalem artichoke
6500.-


Boeuf bourguignon marhapofából

Boeuf bourguignon ( beef cheek )
5200.-
 

Szarvasbélszín, zeller, karotta, dió

Deer tenderloin steak, celery, carrot, walnut

7900.-
 

Desszertek / Dessert

 

Créme brulée, gyümölcsök
Créme brulée, fruits
1500.-


Francia csokoládélepény, málnavelő
French chocolate cake, raspberries cream
1500.-


Karottatorta, mascarpone, vanilia fagylalt
Carrot cake, mascarpone, vanilla ice cream

1500.-


 

     Sajt /Cheeses

 

Francia sajtválogatás, bogyós gyümölcs, akácméz

French cheese selection, berries, acacia honey

3200.-

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

 

 

 

 

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed