Degusztációs menük / Degustation menus

 

Jelen pillanatban nem érhető el.

 

Étlap / Menu

 

Levesek, előételek  / Soups, starters

 

Málnás kápia krémleves, kecskesajt

Kapia pepper cream soup with raspberry, goat cheese

1900.-

 

Homárkrémleves, ráktatár

Lobster cream soup, shrimps tartar

3100.-

 

Eper gazpacho, bresaola, uborka

Strawberry gazpacho, bresaola, cucumber

1900.-

 

 Burgundi csiga zöldfűszeres vajban

Bourgogne snails in green herbs butter

2900.-

 

Grillezett kecskesajt, cékla, barack

Grilled goat cheese, beetroot, apricot

2900.-

 

 Új-zélandi zöldkagyló, cukkini, chili

New Zealander green mussels, zucchini, chili

2900.-

 

Libamáj carpaccio, bazsalikomos sárgadinnye

Foie gras carpaccio, honey melon with basil

3500.-

 

 

  Főételek/Main,dishes

 

Csirkemell supreme, cézár saláta

Chicken supreme, caesar salad

3900.-

 

Fokhagymás királyrák, spagetti

Garlicky king prawns, spaghetti

4100.-

 

Tonhal, tabulé, ponzu, grapefruit

Tuna, tabbouleh, ponzu, grapefruit

5900.-

 

 Tengeri sügér egészben sütve, friss kevert saláta

Whole roasted sea bream, fresh mixed salad

6200.-

 

Pecsenye kacsamell, bébi zöldség

Young duck breast, baby vegetables

4900.-

 

Fürj szezámos bundában, édeskömény, cékla, csicsóka

Sesame seed coated quail, fenel, beetroot, Jerusalem artichoke

4900.--

 

Sertés szűzpecsenye, lecsó, kolbász, tojás

Pork tenderloin, Hungarian ratatouille, sausage, egg

4600.-

 

Omaha Onglet steak, garnéla, hokkaido tök, bok choy

Omaha Onglet steak, shrimp, hokkaido pumpkin, bok choy

8500.-

 

 Borjúszűz, vargánya, tintahal

Veal tenderloin, porcini, squid

6800.-

 

 

Desszertek / Dessert

 

 

Créme brulée

Créme brulée

1500.-

 

Karibi csokoládé ganache, fehércsokoládé mousse

Caribbean chocolate ganache, white chocolate mousse

1900.--

 

 Csokoládé mousse, málna

Chocolate mousse, raspberries

1500.-

 

Panna cotta, barack

Panna cotta, peach

1900.-

 

     Sajt /Cheeses

 

 

Francia sajtválogatás, bogyós gyümölcs, akácméz

French cheese selection, berries, acacia honey

3200.-

 

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed