Menu

 

Ebéd menü/Lunchmenu
2017. 06.22

 

Marhapofa, karottakrém
Beef cheek, carrot cream
-
Hideg avokádókrémleves
Cold avocado cream soup
-
Aszalt paradicsomos penne
Sun dried tomato penne
-
Tarte tatin
Tarte tatin

 

3 fogás 3400.-Ft / 3 courses 3400.- HUF

4 fogás 3900.-Ft / 4 courses 3900.- HUF

 

 


Degusztációs menük / Degustation menus

 

4 fogásos menü 9.800.-Ft / 4 courses menu 9.800.-HUF

 

 

 

Borajánlat 4000.-Ft / Wine pairing 4000:-HUF

 

 

6 fogásos menü 12.400.-Ft / 6 courses menu 12.400.-HUF

 

 

Borajánlat 6000.-Ft / Wine pairing 6000:-HUF

 

 

Étlap / Men

 

 Levesek, előételek  / Soups, starters

 

Francia hagymaleves, comté piritós
French onion soup, comté toast
1600.-

 

Málnakrémleves, túró
Raspberries cream soup, curd cheese
1600.-

 

Fácán consommé, grízgaluska, zöldség
Pheasant consommé, semolina dumpling, vegetable
1600.-

 

Charolais bélszín tatár, fürjtojás, zöldség
Charolais beef tartar, quail egg, vegetable
3500.-

 

Burgundi csiga zöldfűszeres vajban
Bourgogne snails in green herbs butter
2900.-

 

Málnás kecskesajt mousse, erdei gyümölcsök, yuzu
Goat cheese mousse with raspberry, forest fruit, yuzu
2700.-

 

Borjú carpaccio, tonhal, kaviár
Veal carpaccio, tuna fish, caviar
3500.-

 

Rántott tojás, madársaláta, uborka
Fried egg, lamb’s lettuce, cucumber
2700.-
 

 

 

  Főételek/Main,dishes

 

Grillezett Brie, málnás céklapüré
Fried Brie cheese, beetroot pure with raspberry
3500.-

 

Fogas, királyrák, kapros-túrós gnocchi
Cod fish, king prawn, dill-cottage cheese gnocchi
5900.-

 

Lazacpisztráng, narancs, szeklicés bébi zöldség
Sea trout, orange, baby vegetables, safflower
5500.-

 

Confitált kacsacomb, viola stircelt burgonya, gyöngyhagyma
Confit duck leg, grated viola potatoes, shallots 
4000.-

 

Borjúszűz, rókagombás rizottó, borjúmirigy, zsályahab
Veal tenderloin, chanterelle risotto, veal sweetbread, sage mousse
5900.-

 

Francia fürj, puliszka krémes, turbolya
French quail, creamy polenta, chervil
4900.-

 

Nyúlpaprikás, túrós csusza, bacon
Saddle of rabbit paprikash, cottage cheese noodles, bacon
5300.-

 

Charolais bélszín, chorizo, aligote, bok choy
Charolais beef steak, chorizo sausage, bok choy
7900.-
 

 

Desszertek / Dessert

 

Rizsfelfújt, feketeribizli sorbet
Sweet rice soufflé, blackcurrant sorbet
1500.-


Málnás-piszkés Mille Feuille
Raspberry-gooseberry Mille Feuille
1500.-

 

Fehér mákos guba, vaníliás kecsketej, mákfagylalt
White bread and poppy seed pudding, vanilla goat milk,
 poppy seed ice cream
1500.-

 

Barackos- túrós rum baba
Rhum baba, apricot, cottage cheese
1500.-
 

 

    Sajt /Cheeses

 

Francia sajtválogatás, bogyós gyümölcs, hársméz

French cheese selection, berries, linden honey

3200.-

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

 

 

 

 

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed