A Feldobox utalvánnyal érkező vendégeinknek.

 

4 fogásos menüsor

 

Szarvasgombás Tarama, lazackaviár, blini

Bazsalikomos Cukkini velouté, grillezett kecskesajt

Lazac filé, teriyaki szósz, füstölt burgonyapüré

Sajttorta, gyümölcsök

 

vagy az alábbi étlapunkról  3 fogás választható.

 

Előételek:

 

Homárkrémleves, királyrákkal töltött ravioli

Bazsalikomos cukkini velouté, grillezett kecskesajt

Szarvasgombás Tarama, lazackaviár, blini

Kacsamáj Torchon, zöldalma chutney, briós

Marinált Lazactatár, avókádó

Buratta sajt, paradicsom, bruschetta, balzsamecet

 

Főételek:

 

Csikemell supreme, mézes mustár, ötfűszeres répatextúrák

Lazac steak, teríyaki szósz, füstölt burgonyapüré

Spagetti, tigrisrák, konfitált paradicsom, bazsalikom

Sertésszűz, szójás pirított zöldségek, Comté mártás

 

Desszertek:

 

Tiramisu, sambuca virág, csokoládé

Sajttorta, erdei gyümölcsök

Créme brulée

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

 

 

 

 


 Degusztációs menü

Degustation menu

 

 

Aperitif:

Tokaji Habzó Hárslevelű - Erdőbénye

 

Előétel / Starter:

 

Szarvasgombás tarama, lazackaviár, blini

Truffle tarama, salmon caviar, blini

 

Touraine Savignon Blanc 2018 - Loire France

 

Leves / Soup:

 

Bazsalikomos cukkini velouté, grillezett kecskesajt

Courgette velouté, basil, grilled goat cheese with herbs

 

 

Meleg előétel / Warm starter:

 

Ravioli rákkal töltve, homárszósz

Shrimp ravioli, lobster sauce

 

Beck Pince, Viognier 2017 - Badacsony

 

Főétel / Main dish:

 

Grillezett lazac, teriyaki szósz, füstölt burgonyapüré

Grilled salmon, teriyaki sauce, smoked mashed potato

 

Váli Pinot Gris 2017 - Badacsony

 

Főétel / Main dish:

 

Marhabélszín, kéksajtmártás, szarvasgombás parázsburgonya

Beef tenderloin, bkue cheese sauce, potato and truffle

 

Ebner Pince Cabernet Franc 2015 - Mozsgó

 

Desszert / Dessert:

 

Sajttorta, erdei gyümölcsök

Cheese cake, forest fruit

 

Bárdos Sarolta Amicus Furmint 2013 - Tokaj

 

6 fogásos menüsor:

6 courses menu:

14,900.-HUF / 51,5€

 

Borpárosítással

With wine pairing

 

20,900.-HUF / 72€

 

 

 

 

Étlap / Menu

 

Levesek, előétele  / Soups, starter

 

Homárkrémleves, királyrákkal töltött ravioli

Lobster cream soup, king prawn ravioli

3100.- / 10,5€

 

Bazsalikomos cukkini velouté, grillezett kecskesajt

Courgette velouté, basil, grilled goat cheese with herbs

1900.- / 6,5€

 

 

-

 

Szarvasgombás tarama, lazackaviár, blini

Truffle tarama, salmon caviar, blini

3600.- / 12,5€

 

Kacsamáj torchon, zöldalma chutney, briós

Foie-gras torchon, green apple chutney, brioche

3500.-/ 12€

 

Marinált lazactatár, avokádó, lime és paprika

Marinated salmon tartare, avocado, lime and pepper

3200.- / 11€

 

Burrata sajt, paradicsom, bruschetta, balzsamecet

Burratina cheese, tomato, bruschetta, balsamic vinegar

3200.- / 11€

 

 

Főételek / Main dishes

 

 

Csirkemell supreme, mézes mustár, ötfűszeres répatexturák

Chicken breast supreme, honey mustard, five spice carrots variation

3900.- / 13,5€

 

Grillezett lazac, teriyaki szósz, füstölt burgonyapüré

Grilled salmon, teriyaki sauce, smoked mashed potato

5.900.- / 20,5€

 

Sertésszűz, szójás pirított zöldségek, Comté mártás

Pork tenderloin, vegetables with soy, Comté sauce

4900.- / 17€

 

Spagetti, tigrisrák, konfitált paradicsom, bazsalikom

Spaghetti, spicy tiger prawn, confit tomato, basil

4900.- / 17€

 

Marhabélszín, kéksajtmártás, szarvasgombás parázsburgonya

Beef tenderloin, blue cheese sauce, potato and truffle

8900.- / 30,5€

 

Serpenyős kacsamáj, karamellizált zöldalma, gremoláta

Foie-gras, caramelized green apple, gremolata

7400.- / 25,5€

 

 

Desszertek / Dessert

 

 

 

Tiramisu, sambuca virág, csokoládé

Tiramisu, sambuca flower, chocolate

1800.- / 6€

 

Sajttorta, erdei gyümölcsök

Cheese cake, forest fruit

2100.- / 7€

 

Crème brulée

Crème brulée

1800.- / 6€

 

 

     Sajt /Cheeses

 

 

 

Francia sajtválogatás, Magyar akácméz

French cheese selection, linden honey

3200.- / 11€

 

 

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed