Menu

 

Ebéd menü/Lunchmenu
2017.10.17.

 

 

Füstölt lazac, mascarpone
Smoked salmon, mascarpone
-
Borsóleves csirkehússal
Pea soup with chicken
-
Kacsahúsos gnocchi
Gnocchi with duck
-
Meggyes rétes
Sour cherry strudel

 

3 fogás / 3 courses: 3400.-HUF

4 fogás / 4 courses: 3900.-HUF

Degusztációs menu / Degustation menu
Aperitif:
Cremant de Bourgogne rose Brut

 

Előétel / Starter:
Édes-chilis királyrák, yuzu saláta
Sweet-chili king prawns, yuzu salad
Pierre André Chablis 2014  Bourgogne

 

Leves / Soup:
Homárkrémleves, lazactatár
Lobster cream soup, salmon tartar
Variszkusz Rajnai Rizling 2015 Etyek-Buda

 

Főétel / Main dish:
Rántott francia fürj, karotta püré, lilaburgonya
Fried French quail, carrot purée, purple potato
Váli Szürkebarát 2016 Badacsony

 

Főétel / Main dish:
Borjúszűz, aszalt paradicsom, csicseriborsó, csicsóka
Veal tenderloin, dried tomato, chickpea, Jerusalem artichoke
Szentesi Érintés (merlot-cab.franc) 2015 Etyek-Buda

 

Desszert / Dessert:
Francia csokoládélepény, málnavelő
French chocolate cake, raspberries cream
DemeterVin Élvezet 2015 Tokaj

 

5 fogásos menüsor: / 5 courses menu for:
13,400.-HUF
4 fogásos menüsor 1 főétellel: / 4 courses menu with 1 main dish:
10,800.-HUF

Borajánlat + aperitif: / Wine pairing with aperitif:
6,900.-HUF

 

 

 

Étlap / Menu

 

 Levesek, előételek  / Soups, starters

 

Vargánya krémleves, pácolt körte
Porcini cream soup, marinated pear
1500.-


Zsályás mangalicaraguleves 
Mangalica pork ragout soup with sage
1500.-


Homárkrémleves, lazactatár
Lobster cream soup, salmon tartrar
2900.-

-

Füstölt pisztráng, ricotta, uborka
Smoked trout, ricotta, cucumber
2900.-


Burgundi csiga zöldfűszeres vajban
Bourgogne snails in green herbs butter
3100.-


Grillezett kecskesajt, zöldsaláta, gyümölcs
Grilled goat cheese, mixed green, fruit
2900.-

 

Édes-chilis királyrák, yuzu saláta
Sweet-chili king prawns, yuzu salad
2900.-
 

  

  Főételek/Main,dishes

 

Lazac steak, chilis-mangós saláta
Salmon steak, chilli-mango salad
4900.-


Pecsenye kacsamell, édesburgonya, beluga lencse
Young duck breast, sweet potato, beluga lentil
4400.-

 

Fogas file, zöldborsó, joghurt, citromos morzsa

Pike perch, green pea, yogurt, lemon crumble

4900.-


Rántott francia fürj, karotta püré, lilaburgonya
Fried French quail, carott puree, purple potato
4900.-


Mangalicaszűz, erdei gombák, bulgur
Mangalica pork tenderloin, forest mushroom, bulgur
4400.-


Borjúszűz, aszalt paradicsom, csicseriborsó, csicsóka
Veal tenderloin, dried tomato, chickpea, Jerusalem artichoke
6500.-


Uruguay rib-eye steak, libamájas burgonya, chili
Uruguay rib-eye steak, potato with goose liver, chili
9800.-
 


 

Desszertek / Dessert

 

Mangós-fehércsokoládé felfújt
White chocolate soufflé flavoured mango
1500.-


Túrótorta, mangóhab
Cottage cheese cake, mango mousse
1500.-


Francia csokoládélepény, málnavelő
French chocolate cake, raspberries cream
1500.-


Karottatorta, mascarpone, vanilia fagylalt
Carrot cake, mascarpone, vanilla ice cream

1500.-


 

     Sajt /Cheeses

 

Francia sajtválogatás, bogyós gyümölcs, hársméz

French cheese selection, berries, linden honey

3200.-

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

 

 

 

 

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed