Valentin napi menü

Valentine’s Day menu

 

2019. február 14. 19:00h

Aperitif

Crémant de Limoux Brut

Amuse bouche:

Szívkagyló, vizitorma, pácolt retek

Surf clam, watercress, marinated horse-radish

 

Előétel

 

Saint Maure sajt, muscovado ropogós

Saint Maure cheese, muscovado crunchy

Domaine Bellevue Touraine Savignon Blanc 2017 Loire

 

Leves

 

Gyöngytyúk erőleves, hoisin-os zöldségpogácsa

Guinea fowl cosommé, vegetables cake seasoned with hoisin

 

Főétel

 

Libamáj, szedermártás, keserű csokoládé

Goose liver, mulberry sauce, bitter chocolate

Bárdos Sarolta Sárgamuskotály 2017 Tokaj

 

vagy, or

 

Borjúszűz, mustárpor, karottapüré

Veal tenderloin, mustard powder, carrot puree

Ipacs Szabó Cabernet Franc 2015 Villány

 

Desszert

 

Fehércsokoládégömb, málna, gríz

White chocolate ball, raspberry, semolina

Béres Magita 2014 késői szüretelés

 

5 fogásos menüsor 1 főre:

5 courses

menu for 1 person:

13,400.-HUF / 44,5€

 

Borajánlattal és ásványvízzel:

With wine pairing: 20,300-HUF / 67,5€

 

A számla végösszegéhez 12% szervizdíjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

 


 Degusztációs menük

Degustation menus

 

 

Aperitif:

Crémant de Limoux Brut

 

Előétel / Starter:

 

 

Burgundi csiga zöldfűszeres vajban

Bourgogne snails in green herbs butter

 

Fölföldi Olaszrizling 2015 Badacsony

 

 

Leves / Soup:

 

Homárkrémleves, királyrák

Lobster cream soup, king prawn

 

 

Bárdos Sarolta Sárgamuskotály 2017 - Tokaj

 

 

Főétel / Main dish:

 

Branzino filé, friss kevert saláta, mangó csatni

Sea bass fillet, fresh mixed salad, mango chutnay

 

 

Beck Pince, Rózsakő 2017 - Szent György-hegy

 

 

Főétel / Main dish:

 

 

Burgundi marhapofa, karotta, burgonya

Beef cheek bourguignon, carrot, potato

 

 

Eszterházy szőlőbirtok, Csókaszőlő 2017 - Eger

 

 

Desszert / Dessert:

 

 

Crème brulée

Crème brulée

 

 

 

Béres Magita Late Harvest 2014 Tokaj

 

 

 

5 fogásos menüsor: / 5 courses menu:

 

13,400.-HUF / 44,6€

 

 

 

 Borpárosítással

With wine pairing

20,300.-HUF / 67,6€

 

 

4 fogásos menüsor 1 főétellel:

4 courses menu with 1 main dish:

10,800.-HUF / 36€

 

 

 

Borpárosítással

With wine pairing

 

16,700.-HUF / 55,6€

 

 

 

 

Étlap / Menu

 

Levesek, előétele  / Soups, starter

 

Homárkrémleves, királyrák

Lobster cream soup, shrimp

3100.- / 10,3€

 

 

Gyömbéres sütőtökkrémleves, mézes gesztenye

Pumpkin cream soup, ginger, chestnut and honey

1900.- / 6,3€

 

Fehércsokoládés szarvasragúleves, tárkony

Deer ragout soup, tarragon, white chocolate

1900.- / 6,3€

 

 

Libamáj torchon, körte chips, birsalma

Goose liver torchon, pear chips, quince

3500.- / 11,6€

 

 

 

Burgundi csiga zöldfűszeres vajban

Bourgogne snails in green herbs butter

2900.- / 9,6€

 

 

Francia marhatatár, saláta

French beef tartare, salad

2900.- / 9,6€

 

 

Lágy kecskesajt, zöldalmás céklasaláta

Soft Goat cheese, beetroot and green apple salad

2900.- / 9,6€

 

 

Főételek / Main dishes

 

 

Csirkemell supreme, cékla rizottó

Chicken breast supreme, beetroot risotto

3900.- / 13€

 

 

Tonhal, cukorborsó, endívia, szójabab csíra

Tuna, sugar pea, endive, soy bean sprouts

5900.- / 19,6€

 

 

 

Branzino filé, kelbimbó, karfiól veluté, lime

Sea bass fillet, Brussels sprouts, cauliflower velouté, lime

5900.- / 19,6€

 

 

Libamáj steak, zöldalma, burgonyapüré

Goose liver steak, green apple, mashed potato

7400.- / 24,6€

 

 

Pecsenye kacsacomb, almás-káposztás rétes, kávé jus

Duck leg, apple-cabbage strudel, coffee jus

4900.- / 16,3€

 

 

 

 

Burgundi marhapofa, karotta, burgonya

Beef cheek bourguignon, carrot, potato

4900.- / 16,3€

 

 

Bálszín steak, burgonya espuma, bok choy

Beef tenderloin steak, potato espuma, bok choy

8900.- / 29,6€

 

 

Királyrák, tagliatelle, aszalt paradicsom

King prawns, tagliatelle, sun-dried tomato

4900.- / 16,3€

 

 

Desszertek / Dessert

 

 

Créme brulée

Créme brulée

1800.- / 6€

 

 

Francia csokoládétorta

French chocolate cake

1900.- / 6,3€

 

 

 

Körte tart tatin, fehér csokoládé mousse

Pear tart tatin, white chocolate mousse

1800.- / 6€

 

 

     Sajt /Cheeses

 

 

 

Francia sajtválogatás, akácméz

French cheese selection, acacia honey

3200.- / 10,6€

 

 

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed