Degusztációs menük / Degustation menus

 

Aperitif:

 

Crémant de Limoux Brut

 

 

Előétel / Starter:

 

Burgundi csiga zöldfűszeres vajban

 

Bourgogne snails in green herbs butter

 

Fölföldi Olaszrizling 2015 Badacsony

 

 

 

Leves / Soup:

 

Homárkrémleves, királyrák

 

Lobster cream soup, king prawn

 

Bárdos Sarolta Sárgamuskotály 2017 - Tokaj

 

 

 

Főétel / Main dish:

 

Tonhal, cukorborsó, endívia, szójabab csíra

 

Tuna, sugar pea, endive, soy bean sprouts

 

Csendes Dűlő Hárslevelű 2014 - Badacsonyörs

 

 

 

Főétel / Main dish:

 

Szezámos bundában sült fürj, lágy polenta, karfiol

 

Fried Quail in sesame seed coated, soft polenta, cauliflower

 

Malatinszky Savignon Blanc 2016 - Villány

 

 

 

Desszert / Dessert:

 

Crème brulée

 

Crème brulée

 

Béres Magita Late Harvest 2014 Tokaj

 

 

 

5 fogásos menüsor: / 5 courses menu:

 

13,400.-HUF

 

 Borpárosítással / With wine pairing 20,300.-HUF

 

 

 

4 fogásos menüsor 1 főétellel: / 4 courses menu with 1 main dish:

 

10,800.-HUF

 

Borpárosítással / With wine pairing 16,700.-HU

 

 

 

Étlap / Menu

 

Levesek, előétele  / Soups, starter

 

 

Levesek, előételek / Soups, starters

 

 

 

Homárkrémleves, királyrák

 

Lobster cream soup, shrimp tartar

 

3100.-

 

 

 

Gyömbéres sütőtökkrémleves, mézes gesztenye

 

Pumpkin cream soup, ginger, chestnut and honey

 

1900.-

 

 

 

 

Kacsa consommé, fürjtojás, bébi répa, üvegtészta

 

Duck consommé, quail egg, baby carrot, rice noodles

 

1900.-

 

 

 

-

 

 

Libamáj torchon, körte chips, birsalma

 

Goose liver torchon, pear chips, quince

 

3500.-

 

 

 

 

 

Burgundi csiga zöldfűszeres vajban

 

Bourgogne snails in green herbs butter

 

2900.-

 

 

 

Francia marhatatár, saláta

 

French beef tartare, salad

 

2900.-

 

 

 

Lágy kecskesajt, zöldalmás céklasaláta

 

Soft Goat cheese, beetroot and green apple salad

 

2900.-

 

 

 

Főételek / Main dishes

 

 

 

Csirkemell supreme, cékla rizottó

 

Chicken breast supreme, beetroot risotto

 

3900.-

 

 

 

Tonhal, cukorborsó, endívia, szójabab csíra

 

Tuna, sugar pea, endive, soy bean sprouts

 

5900.-

 

 

 

Egészben sült Branzino, bébi paraj, mangó

 

Whole baked Sea bass, baby spinach, mango

 

5900.-

 

 

 

Libamáj steak, szőlőlekvár, édesburgonya

 

Goose liver steak, grape jam, sweet potato

 

7400.-

 

 

 

Pecsenye kacsamell, paleo lepény, aszalt meggy

 

Duck breast, paleo roundel, dried sour cherry

 

4900.-

 

 

Szezámos bundában sült fürj, lágy polenta, karfiol

 

Fried Quail in sesame seed coated, soft polenta, cauliflower

 

4900.-

 

 

Bálszín steak, füge, habosított burgonya

 

Beef tenderloin steak, fig, mashed potato

 

7900.-

 

 

Érlelt Angus hátszín, burgonya espuma, bok choy

 

Mature  Angus sirloin, potato espuma, bok choy

 

8900.-

 

 

Desszertek / Dessert

 

 

Créme brulée

 

Créme brulée

 

1800.-

 

 

Karibi csokoládé ganache, fehércsokoládé mousse

 

Caribbean chocolate ganache, white chocolate mousse

 

1900.--

 

 

Körte tart tatin, fehér csokoládé mousse

 

Pear tart tatin, white chocolate mousse

 

1800.-

 

 

     Sajt /Cheeses

 

 

Francia sajtválogatás, bogyós gyümölcs, akácméz

 

French cheese selection, berries, acacia honey

 

3200.-

 

 

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

Monday-Saturday:

12:00-23:00

Kitchen closing time 22:00

Sunday: closed

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430


© Copyright Pavillon de Paris -
Admin

Monday-Saturday:

12:00-22:00

Sunday: closed