MENU

__

MENU DU JOUR

 Szilveszteri Degusztációs Menü

New Year's Eve Degustation Menu

MENU DU REVEILLON DU NOUVEL AN

 

A p e r i t i f  -  C r é m a n t  d e  L i m o u x  B r u t

 

J a m b o n  p e r s i l l é ,  r e t e k  r e m o u l a d e ,  c o r n i c h o n e  s o r b e t

J a m b o n  p e r s i l l é ,  b l a c k  r a d i s h , c o r n i c h o n e  s o r b e t

 

L a n g u s z t a c a r p a c c i o ,  p a s s i ó  v i n a i g r e t t e ,  h a j d i n a  t ü i l l e

L a n g o u s t i n e c a r p a c c i o , p a s s i o n f r u i t , b u c k  w h e a t  t ü i l l e

 

F e r m e n t á l t  k á p o s z t a  k r é m l e v e s , c h o r i z o  c h i p s

F e r m e n t e d  c a b b a g e  c r e a m  s o u p ,  c h o r i z o  c h i p s

 

S z e n t  J a k a b k a g y l ó , n a r a n c s o s  e n d í v i a ,  a l m a b o r o s  v a j m á r t á s

S c a l l o p s ,  o r a n g e  f l a v o u r e d  e n d i v e s ,  c i d e r  b l a n c

 

S z a r v a s b é l s z í n  w e l l i n g t o n

D e e r  t e n d e r l o i n  W e l l i n g t o n  s t y l e

 

E p o i s s e  s o r b e t

 

Á f o n y á s  M o n t B l a n c

 

B l u e b e r r y  M o n t - B l a n c

 

 

Kárász Andor séf ajánlata

Chef’s offer by Andor Kárász

Suggestion du chef Andor Kárász

 

Előétel

Starter

Entrée

 

Füstölt tőkehal carpaccio kápiás vérnarancs sorbet

Smoked haddock carpaccio, blood orange sorbet

Carpaccio d’haddock, sorbet orange sanguine

3600.-/ 12,5€

 

Francia Bélszintatár

French beef tenderloin tartare

Tartare de boeuf à la française

3300.-/ 11€

 

Főétel

Main dish

Plat principal

 

Fogas filé, kapros rákrizottó, pirított gomba

Pike perch fillet shrimps risotto with dill, roasted mushroom

Filet de Sandre et risotto aux crustacé á l’aneth

5900.-/ 21€

 

Desszert

Dessert

Dessert

 

Szilva tatin, fromage blanc sorbet

Plum tatin, sorbet fromage blanc

Tarte tatin aux prunes et sorbet fromage blanc

1900.-/ 6,5€

 

 

ÉTLAP / MENU

 

 

Levesek, előételek

Soups, starters

Soupes, Entrées

 

Homárleves, királyrákkal töltött ravioli

Lobster soup, king prawn ravioli

Soupe de homard et ravioles aux crevettes

3100.- / 10,5€

 

Sütőtök leves, gesztenye, amaretto hab

Pumpkin soup, chesnut, amaretto foam

Soupe de potiron, chataîgnes et mousse d'amaretto

2100.- / 7€

 

Szarvasgombás tarama, lazackaviár, blini

Truffle tarama, salmon caviar, blini

Tarama à la truffe, oeuf de saumon, blini

3600.- / 12,5€

 

Kacsamáj torchon, zöldalma chutney, briós

Foie-gras au torchon, green apple chutney, brioche

Frois-gras au torchon, chutney aux pommes vertes, brioche

3500.-/ 12€

 

Marinált lazactatár, avokádó, lime és paprika

Marinated salmon tartare, avocado, lime and pepper

Tartare de saumon, avocat, citron vert et paprika

3200.- / 11€

 

Burgundi csiga 6db

Bourguignon snails 6 pieces

Escargots de Bourgogne 6 pièces

3500.- / 12€

 

Saláták / Salads

 

Grillezett garnéla, római saláta, ananász

Grilled shrimps, Romaine salad, pineapple

Crevettes grillées, coeur de romaine et ananas

3400.- / 11,5€

 

Campagnarde saláta (kecskesajt, sonka chips, római saláta)

Campagnarde salad (goat cheese, ham chips, Romaine salad)

Salade Campagnarde (fromage de chèvre, chips de jambon cru, coeur de romaine)

2900.- / 10€

 

Főételek

Main dishes

Plats principaux

 

Csirkemell supreme, grillezett polenta, diós céklakrém, gyömbér jus

Chicken supreme, grilled polenta, beetroot cream with walnut, ginger jus

Suprème de volaille, polenta grillée, crème de betteraves aux noix et jus de gingembre

3900.- / 13,5€

 

Lazac steak, teriyaki szósz, füstölt burgonyapüré

Salmon steak, teriyaki sauce, smoked mashed potato

Pavé de saumon, sauce teriyaki, purée de pomme de terre fumées

5.900.- / 20,5€

 

Spagetti, csípős tigrisrák, konfitált paradicsom, bazsalikom

Spaghetti, hot spicy tiger prawns, confit tomato, basil

Spaghetti aux crevettes piquantes, tomates confites et basilique

4900.- / 17€

 

Konfitált kacsacomb, káposztás rétes, málna jus

Confit Duck leg, red cabbage strudel, raspberry jus

Cuisse de canette confite, croustillant de choux rouge

4900.- / 17€

 

Sertésszűz, szójás pirított zöldségek, Comté sajtmártás

Pork tenderloin, vegetables with soy, Comté cheese sauce

Filet mignon de porc, légume sauté au soja, sauce Comté

4900.- / 17€

 

Marhabélszín, szarvasgombás parázsburgonya, borsmártás

Beef tenderloin, potato and truffle, pepper sauce

Filet de boeuf, grenaille à la truffe et sauce poivre

8900.- / 30,5€

 

Desszertek

Desserts

Desserts

 

A mi Citromtortánk

Revisited Lemon cake

Tarte aux citrons à ma façon

1800.- / 6€

 

Csokoládé ganache, eper, tej espuma

Chocolate ganache, strawberry, milk espuma

Ganache au chocolat, fraises et espuma de lait

2100.- / 7€

 

Crème brulée

Crème brulée

Crème brulée

1800.- / 6€

 

Sajt

 Cheese

Fromages

 

Sajtválogatás, akácméz

Cheese selection, linden honey

Sélection de fromages, gelée de miel

3200.- / 11€

 

Az árakhoz 12% felszolgálási díjat számolunk fel

12% service fee is added to the total amount

 

Degusztációs menu

Degustation menu

Menu Dégustation

 

Apéritif:

Sanzon Tokaj Habzó Furmint 2018 - Erdőbénye

Hungarian crémant wine

Crémant hongrois du Tokay

 

-

 

Szarvasgombás tarama, lazackaviár, blini

Truffle tarama, salmon caviar, blini

Tarama à la truffe, oeuf de saumon, blini

 

Bagolykő Pince, Rózsakő 2016 - Badacsony

 

-

 

Sütőtök leves, gesztenye, amaretto hab

Pumpkin soup, chesnut, amaretto foam

Soupe de potiron, chataîgnes et mousse d'amaretto

 

 

-

 

Ravioli rákkal töltve, homárszósz

Shrimp ravioli, lobster sauce

Ravioles de crevettes, sauce homard

 

Variszkusz Rajnai Rizling 2017 - Nadap

 

-

 

Lazac filé, teriyaki szósz, füstölt burgonyapüré

Salmon fillet, teriyaki sauce, @smoked mashed potato

Pavé de saumon, sauce teriyaki, purée de pomme de terre fumées

 

Beck Pince, Viognier 2017 - Badacsony

 

-

 

Marhabélszín, szarvasgombás parázsburgonya, borsmártás

Beef tenderloin, potato and truffle, pepper sauce

Filet de boeuf, grenaille à la truffe et sauce poivre

 

Streit Zagonyi Cabernet Franc 2016 - Villány

 

-

 

A mi Citromtortánk

Chef's Lemon cake

Tarte aux citrons à ma façon

Nobilis Szőlőbirtok, Amicus Furmint Late Harvest 2013 - Tokaj

 

-

 

6 fogásos menüsor

6 courses menu

Menu 6 plats

14,900.-HUF / 51,5€

 

Borpárosítással

With wine pairing

 

20,900.-HUF / 72€

HOME      MENU       LES VINS      NOS CHEFS    PHOTOS    CONTACTS

Fő u. 20  | 1011 BUDAPEST | +36-20/509-3430

 

 

Création Picalia.com